Kuldīgas Restorānu nedēļa 2020: Siers.

Kuldīgas Restorānu nedēļa norisināsies no 16. līdz 22.martam. Šī gada Restorānu nedēļā  galvenā loma atvēlēta sieram.  Mūsdienās siers ir tik dažāds, tas ir kausēts, kūpināts, fermentēts, marinēts, cepts, grillēts, svaigs, ciets, mīksts, sāļš, ass, salds un pat vegānisks. Tieši ar šo daudzveidību un dažādām garšu kombinācijām Restorānu nedēļas dalībnieki pārsteigs savus viesus.

Restorānu nedēļas ietvaros tiks pasniegti ēdieni, kuri ikdienā netiek iekļauti restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs. Šogad piedāvājumu cena būs 12 EUR un 15 EUR.

Ar Restorānu nedēļas dalībniekiem un to sagatavotajiem piedāvājumiem jau drīzumā varēs iepazīties mājas lapā tastekuldiga.lv.

Pasākumu organizē visitkuldiga.lv

Comments are closed.