Uzkoda: Burkāni un kazas siers
Bērzu sulā glazēti burkāni, putots kazas siers, vītināta brieža gaļa, Latvijas trifeļu sāls, kadiķogu pelni.
Graudu maize cepta ar dabīgo ieraugu, sviests ar kaņepju sēklām.
Pamatēdiens: Foreles tortellini
Ar rokām gatavoti tortellini: pašmāju forele, mīdijas, rikotas siers, citroni, bietes.
Fenheļa krēms un spinātu pesto.
Deserts: Kumelītes un medus
Kumelīšu kūka. Kuldīgas ziedu medus saldējums un ziedputekšņu krēms.
atvērts P., O., T., C. 11:00 – 20:00,
Pt., S. 11:00 – 22:00, Sv. 12:00 – 18:00
Adrese: Baznīcas iela 2-2, Kuldīga
Tālrunis: (+371) 63320721
propellerfoodie@gmail.com
www.facebook.com/goldingen