3 Ēdieni
Uzkoda: Mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un rukolu.
Pamatēdiens: Zemā temperatūrā gatavota cūkas mēle no vietējiem audzētājiem ar dūmotu seleriju biezeni, ceptiem sakņaugiem un “Salona” pīlādžu vīna mērci.
Deserts: Vietējā biezpiena krēms ar beze cepumu no strausa olas baltuma, svaigām ogām un bumbieru mērci.
2 Ēdieni (pēc izvēles)
Uzkoda: Mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un rukolu.
Pamatēdiens: Zemā temperatūrā gatavota cūkas mēle no vietējiem audzētājiem ar dūmotu seleriju biezeni, ceptiem sakņaugiem un “Salona” pīlādžu vīna mērci.
Deserts: Vietējā biezpiena krēms ar beze cepumu no strausa olas baltuma, svaigām ogām un bumbieru mērci.
atvērts vasaras sezonā P. – Sv. 11:00 – 23:00,
ziemas sezonā P. – Sv. 12:00 – 21:00