Restorāna “Bangert’s” piedāvājums 2017


3 Ēdieni

Uzkoda: Mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un rukolu.
Pamatēdiens: Zemā temperatūrā gatavota cūkas mēle no vietējiem audzētājiem ar dūmotu seleriju biezeni, ceptiem sakņaugiem un “Salona” pīlādžu vīna mērci.
Deserts: Vietējā biezpiena krēms ar beze cepumu no strausa olas baltuma, svaigām ogām un bumbieru mērci.


2 Ēdieni (pēc izvēles)

Uzkoda: Mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un rukolu.
Pamatēdiens: Zemā temperatūrā gatavota cūkas mēle no vietējiem audzētājiem ar dūmotu seleriju biezeni, ceptiem sakņaugiem un “Salona” pīlādžu vīna mērci.
Deserts: Vietējā biezpiena krēms ar beze cepumu no strausa olas baltuma, svaigām ogām un bumbieru mērci.


atvērts vasaras sezonā P. – Sv. 11:00 – 23:00,
ziemas sezonā P. – Sv. 12:00 – 21:00


Adrese: Pils iela 1, Kuldīga
Tālrunis: (+371) 29125228
info@bangerts.lv
www.bangerts.lv